‘Milli ekonominin temeli tarımdır’

Başkan Erhan Erdem, “Dünya Çiftçiler Günü” nedeniyle yaptığı basın açıklamasında; “Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş günü olan 14 Mayıs, Kuruluşa üye ülkeler tarafından 1984 yılından bu yana” Dünya Çiftçiler Günü “olarak kutlanmakta ve senede bir gün de olsa milyonlarca üreticinin hatırlanma günü olarak kabul edilmiştir.Bu münasebetle çiftçi kardeşlerimizin “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutlarım. " ifadelerini kullandı. Erdem, " Karacabey Ova'mızın ; Bereket ve cömertliğini zenginliğe dönüştürme kabiliyeti ve tecrübesi çiftçimizde mevcuttur.O zenginliği harekete geçirmek için beklenen tek şey ,toprağın yoramadığı,dün olduğu gibi bu gün de üreticimizi yoran ,tarım dışı yüklerin Türk Çiftçisinin omuzundan kalkmasıdır. Tarımı güçlü,çiftçisi mutlu bir ülkenin; Güneşinin daha parlak, geleceğe dair umudunun daha güçlü,ufkunun daha aydınlık olacağına dair inancımızı ifade ederek,Tüm üreticilerimizin “ Dünya Çiftçiler Günü” nü bereket ve bolluk dileğiyle kutlarken saygı ve sevgilerimi sunarım.” şeklinde konuştu.

18.05.2017