Şeref madalyalı oda başkanı

Karacabey’de yardımsever kişiliği ile bilinen Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, bu örnek davranışları nedeniyle büyük onur yaşadı. Erdem; son 1 yıl içinde kimsesiz, madde bağımlısı, otistik ve engelli çocuklar ile kimsesiz yaşlılara yönelik toplamda gerçekleştirdiği yemek organizasyonu ve çeşitli yardımları nedeniyle plaket ve takdir belgesine layık görüldü. Ayrıca, Karacabey Verem Savaş Derneği yönetiminde de yer alan Erdem’e başarılı çalışmaları nedeniyle de ‘Üstün Şeref Madalyası’ verildi. Ziraat Odası Başkanlığı’na seçildikten bu güne kadar ilçe çiftçisine yönelik önemli hizmetlerde bulunan, hemen hemen tüm kırsal mahallelere ihtiyaçlar doğrultusunda makine-ekipman desteği veren Erhan Erdem, yardımsever kişiliği ile de takdir toplama devam ediyor. Kimsesiz, madde bağımlısı, otistik ve engelli çocuklar ile kimsesiz yaşlılar için son bir yıl içinde 4’ü Yeniköy ve biri de Uludağ olmak üzere toplamda 5 kez yemek organizasyonu ile çeşitli yardımlarda bulunan Erhan Erdem’e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan takdir plaketi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden de takdir belgesi verildi. Öte yandan, Karacabey Verem Savaş Derneği yönetiminde de yer alan Erdem, başarılı çalışmaları nedeniyle de ‘Üstün Şeref Madalyası’na layık görüldü. Kendisine yönelik yapılan bu jestlerden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Erhan Erdem, yardımsever olmanın kimseye bir şey kaybettirmeyeceğini söyledi. İnsani açıdan her bireyin imkanları doğrultusunda ihtiyaçlı kişilere yardımlarda bulunması gerektiğini belirten Erdem, bundan sonra da elinden geldiğince desteğe devam edeceğini kaydetti.

23.05.2017