Üretici kadınlara makine desteği

Karacabey Ziraat Odası’nın üreticilere yönelik gerçekleştirdiği makine ve ekipman desteği tüm hızıyla sürüyor. Erhan Erdem başkanlığındaki Karacabey Ziraat Odası yönetiminin, üreticiye yönelik yapılan bu hizmetleri takdir toplamaya devam ediyor. Şu ana kadar köylere 200’ün üstünde makine ve ekipman dağıtan Ziraat Odası, Türkiye’deki Ziraat Odaları içinde böyle bir hizmeti gerçekleştiren tek kurum olmanın haklı gururunu yaşamaya devam ederken, bu kapsamda bu hafta da Dağkadı ve Bakırköy’deki üretici kadınlara hamur yoğurma ve salça makinesi hediye etti. Üreticiye hizmeti kutsal bir görev bildiklerini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Karacabey Ziraat Odası olarak bizler, üreticilerimizin iş gücünü azaltmak ve onlara daha faydalı olmak amacıyla başlattığımız ekipman desteğimizi sürdürüyoruz. Proje kapsamında bu hafta da Dağkadılı üretici kadınlarımıza hamur yoğurma makinesi ve Bakırköylü üretici kadınlarımıza da hamur yoğurma makinesi ve salça makinesi hediye ettik. Ekipman desteğimiz bundan sonra da devam edecektir. Ziraat Odası her zaman üreticinin yanında, üreticinin hizmetindedir” dedi.

30.05.2017