Uluabat ve Bakırköy’den Erdem’e büyük onur

Bakırköy Mahalle Muhtarı Kazım Önen ile Bakırköy Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Kıdemli Albay Halil Ataman'ın da yer aldığı plaket töreninde Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem'in göreve geldiği günden bu yana çiftçilere yönelik önemli hizmetler verdiğini belirten Zuhal Kahraman ve Sevcan Acar, bu çalışmaların takdire şayan olduğunu vurguladı. Çiftçiye hizmet etmeyi kutsal bir görev saydıklarını ifade eden Başkan Erdem ise, nazik davranışları nedeniyle Bakırköy Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin kadın yöneticileri Zuhal Kahraman ile Sevcan Acar'a teşekkür etti. Bakırköylü kadınlar kooperatif kuruyor Başkan Erdem'in Bakırköylü kadınlar için salça makinesi ve hamur karma makinesi ile yine köyün yararına kullanılmak üzere zirai ekipman hediye ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Kazım Önen ise, "Kendisine desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, kadın ve erkeklerimizle birlikte kalkınıyor. Bugünlerde tarımsal kalkınma adına kadınlarımızın el becerilerini sergileyebileceği bir kooperatif kurulması için çalışmalara start verdik. Umut ediyorum Ağustos ayı gibi kadınlarımıza yönelik kooperatifimizi kurmuş olacağız." dedi. Karacabey'de başta Dağkadılı kadınlar olmak üzere ilçenin birçok mahallesinde bu yönde girişimlerin olduğunu belirten Ziraat Odası Başkanı Erdem, "Kooperatifleşmek kalkınma adına büyük öneme sahiptir. Kooperatifleşen köy ve mahalleler kadını ve erkeği ile birlikte üretir ve kalkınır. O nedenle Ziraat Odası olarak bu girişimleri çok önemsiyoruz. Bakırköylü kadınlarımız da böyle bir kooperatifleşmeyi sağlarsa, Ziraat Odası olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın." diye konuştu.

13.06.2017